שירי וחטולית יקרות וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2018 | 06:39 | מאת: אביב 22

גם לי סוריקטה מאוד חסרה . האמת שהיא פשוט נעלמה פתאום וקשה לי שנעלמים פתאום ככה ....אבל כולכן עושות את זה כל הזמן . את שירי , חטולית שנעלמת לתוך עצמך ולא כותבת עלייך ....במבי ,שירה ,הילה ,ינשוף ....או כמו מיכל וחנה ואיה ועוד הרבה הרבה בנות שבאות והולכות....אני חושבת שגם אני וסוריקטה רצינו את החופש הזה עבוריינו ..יש משהו לא הוגן בלשבת כאן ולחכות מתי ואיך תבואו כמו הרגשה של מובן מאליו שאני יהיה כאן שתחזרו ...בלי מחשבה על המתח הזה של מי שנשאר שלא ברור לו מה עובר על השני . יכולה לדבר רק על עצמי וגם כתבתי את זה ..שאני מנסה לצמצם את עצמי ...הרעיון היה ממקום טוב של ללמוד איך להביא את עצמי מבלי לקבל אנטגוניזים מהסביבה .. בפועל אני חוששת שחלקים מסויימים שלי התלבשו על החגיגה והצמצום כרגע הוא סוג של התכנסות פנימה ... שגם לה יש מקום לפעמים . אז שירי תודה על הדאגה וההרגשה בחסרוני והכל בסדר אני כאן אבל בשקט .

09/12/2018 | 11:15 | מאת: חטוליתוש

אביבוש אהובה.... נכון שכבר הפסקתי לכתוב על עצמי אבל כבר הסברתי למה ועדיין אני כאן מגיבה... ולא נעלמת.. כל אחת עושה מה שטוב לה ומה שנוח לה... היו זמנים של איחוד ושיתוף...שמאז השידרוג..הלכו והתמעטו.. ואני עדיין חסומה ולא יכולה לכתוב כאן... רק לתמוך.... ימים יגידו...והכל לאט לאט הולך ונעלם... רק לומר שאני לא כועסת על אף אחת מהבנות כאן בפורום.. למרות שאם חסרה לי מאוד..מכבדת את הצימצום שלך... חודש טוב לכולם/ם... ושבוע טוב... חטולית

09/12/2018 | 11:33 | מאת: שירי1

היי אביב היקרה, שמחה לשמוע שאת בסדר.... זו כמובן בחירה והחלטה שלך כמה את מעוניינת לכתוב בפורום. וזה בהחלט מובן שלפעמים רוצים שקט ושלא תמיד יש כוח או חשק לכתוב. באהבה...💜

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית