הי לכולן ואליך אודי....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/12/2018 | 22:03 | מאת: hila37

אהלן אודי הי לכן מה שלומכן? עוברים עליי ימים קשים. אני זקוקה למילים.... זקוקה ליחס ותשומת לב... אשמח לקבל כאן... הילה

06/12/2018 | 07:16 | מאת: מכל

היי... לא ממש יודעת מה לומר. רק מקווה שישתפר. אני כאן..בינתיים. את מוכנה לשתף מה קורה? מיכל

06/12/2018 | 11:43 | מאת: חטוליתוש

היי הילה... את לא כותבת מה עובר עליך ולמה הימים קשים... אולי בטיפול... אולי בעבודה... במישור הריגשי.. הבנתי שחנוכה מבחינתך הוא חג מלא אור..??, משהו קרה..?? יתכן שאת מוצפת..... לא מבינה אבל שולחת לך חיבוק גדול עם מלא חום ואהבה עד אלייך... ואת יודעת.. זה רק זמני אוטוטו תכף גם יעבור.. את חזקה ואמיצה ומסוגלת להתגבר..יש לך כוחות לצאת מזה..👉 🤩😍🤗🤗🤗... איתך מתוקה חטולית

הי הילה, יכולה לספר מה קורה ומה הקושי בימים אלו? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית