נקודות אור למחשבה. .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2018 | 18:56 | מאת: מכל

האם הסבל שנמשך הוא משרת משהו? האם הסבל שלי הוא מתוך הרגל שאני לא מוותרת או רוצה לשנות באמת??? האם אדם שנמצא בטיפול כל כך הרבה זמן כמעט 9 שנים רוצה באמת להפסיק לסבול??? אן שהסבל המתמשך הזה עושה לו טוב????,, קראתי לכותרת נקודות אור למחשבה כי זה חנוכה וגם המטפלת שאלה אותי את השאלות האלו. ופתאום חשבתי שפעם זה אולי היה ככה..שמשכתי את הסבל כי זה שירת. היום פחות..חושבת שהיום אני במקום אחר ופשוט כבר לא רוצה לסבול!!! ולכן מנסה שיטה אחרת...ולמרות שכל כך עוצמתי אני מנסה שלא לסבול יותר מידיי ויוצאת יותר מהר ממצב הבאסה הזה. אז יופי..יש התקדמות. ובאשר לכאן. צריכה לבדוק מה מתאים עבורי..וכמה.. וחזרתי יותר מידיי בתקופה קשה. ותמיד כותבת ישר בלי לחשוב יותר מידיי. אולי הגיע הזמן לחשוב לפני.....מחשבות.... נקודות אור שיהיו לכולנו ושלא נשכח אותן. חג אורים שמח. מיכל

03/12/2018 | 14:04 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי אני חושבת שהתשובה שלך נמצאת בדיוק במקום שענית בכותרת מתחתיך... כמה טוב שיש מקום כזה.... חטולית

הי מיכל, בבודהיזם הסבל הוא 'תוצרת' של המחשבות שלנו, והם מאמינים שניתן לצמצם אותו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית