מקום בטוח...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2018 | 23:41 | מאת: ינשוף

רוצים לבוא לכאן אבל יותר מדי מפחדים. עכשיו באתי ועדיין פוחדים מאוד. אני זקוקה למקום בטוח. אני משתדלת לכבד את השני ומבקשת שהוא יכבד אותי גם כן. כאשר נשתתף כאן אני מבקשת שזה ישאר כאן.

02/12/2018 | 12:13 | מאת: hila37

ינשופית. למה את מרגישה שהמקום הזה לא בטוח לך?? הילה

03/12/2018 | 14:06 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי מה שנכתב כאן תמיד נשאר כאן... רוצה לספר למה אתם פוחדים ... חיבוק עוטף ורך איתך מתוקה חטולית

הי ינשוף, זה מעניין, כי בסופו של דבר זה פורום אינטרנטי, ובכל זאת נוצרת תחושה של 'מקום' ושל 'בטוח'. בהחלט חשוב שהמקום ירגיש בטוח, ואני בטוח שהדבר חשוב לכולנו כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית