כלם....אודי, במבי וחטולית יקרים........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2018 | 09:47 | מאת: מכל

תודה על שכתבתם..במבי יקירתי, ברור שיש הבדלים בטיפולים. לפעמים אנחנו אפילו מקנאות אחת בטיפול של רעותה...אני למשל מקנאה במתנות שאת מקבלת:) במיוחד כשהיא נוסעת והיא מבינה את הצורך בכתיבה...כי לי יש כזה צורך.. במספר רב של פגישות בשבוע כשאני רק פעם אחת בשבוע. בהבנה האין סופית שלה אותך. והצלחת להצחיק אותי קצת...החיבוק נעשה בסוף כל פגישה חחחח חופשי על הבר.. וכשחיבקתי אותה ברגל..היא לא זזה. אז קצת הרגיש לי דומה..אבל בחיוב כי היא לא נבהלה מזה..זה טוב. חטולית, תודה שאת תמיד מעודדת ועונה. ואודי... אתה יקר לי..המקום הזה יקר...לפעמים מרגישה נתקעת, לא שייכת, הורסת...מטומטמת בעיקר על השטויות שעונה או מגיבה לאחרות.. כשהופיעו לכאן בנות שהתחילו לענות לאחרים ואתה שמחת כל כך על השיח ..אני לא. רציתי אותך. תשובה שלך..הרחקת את התשובות שלך לסגירה כי חיכית שנענה אחד לשני..שניצור קבוצה. אני פעם עניתי יותר לאחרות..מאז הקבוצה אני מרגישה דווקא הפוך....לא שייכת לחכמות שיודעות איך להגיב. אני טיפשה. וברוב טיפשותי גם מפרשת אחרים ובגללי הכל נהרס....כמובן שרוצה לברוח מפה...בגלל זה.....טוב שיש שיח אבל טוב שאתה עונה גם.. קצת איבדתי מהמקום שהיה...אולי לטובת אחרים...אולי אזוז מהמשבצת של היחד הזו...דבר נוסף...עוברת קושי בטיפול החדש הזה..הכל צף ומסריח ומגעיל.. .אבל זה כבר לא בא לי לשתף....

הי מיכל, שום דבר לא נהרס... זו חרדה שמתעוררת כנראה מול מה שקרה כאן. מותר, וזה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית