ריח.. ......... אודי יקר... לא פשוט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2018 | 07:46 | מאת: מכל

אודי, התחלנו לעבוד על ריח בזיכרון......הדבר הקשה ביותר עבורי. והנה מופיע ריח נוראי גם בחלום ...שמנסה לשטוף..לכלוך, גועל וכו' זה לא באמת נשאר עלינו נכון??? הולכת למקום הבטוח שלמדה אותי.. דמיון ומציאות מתערבבים לפעמים. אתה בדקת על חלומות..על חושים בחלום..נכון? ריח בחלום זה משהו הגיוני?? זקוקה לדעת שאני אדם נקי......ושאני בסדר...לא מתחרפנת או מתפרקת. לדעת שכאן ועכשיו הכל בסדר ובטוח.....

29/11/2018 | 19:46 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי את לא מתחרפנת ולא מתפרקת מאוד טבעי להרגיש את מה שמרגיש לך למעשה..מנסיוני ככה זה עובד חטולית

29/11/2018 | 20:04 | מאת: .במבי פצוע..

מיכלי יקרה הי, את יודעת ? אני קוראת אותך וזה נראה שממש גדלת... ההודעות והתגובות שלך לכותבות ... שאפו עלייך מיכל.. וכשעובדים באמת נוגעים,מריחים,שומעים, טועמים גם גועל... מתישהו כתבת על הקטע ההוא שהתיישבת על הרצפה והחזקת לה את הרגל... כתבתי לך תגובה שכנראה התעופפה לה אי שם.. מאוד מאוד הזכיר לי את הקטע שהיה איתי ואמא צביה.. עם הבדל "קטן" אמא צביה לא מרשה ולא מאפשרת לי שום מגע פיזי איתה אפילו לא בזרת הקטנה שלי או שלה...ממש ממש כלום.. והמטפלת שלך חופשי על הבר לגבי מגע פיזי איתך.. יחד עם זאת ,אמא צביה נותנת לי לפעמים מתנות קטנות קונקרטיות.. ליום הולדתי הביאה לי זוג גרביים !!! אבל היא הביאה רק אחרי שהזעתי דם והייתי צריכה לבקש ממנה מתנה.. היא לא היתה מוכנה שאומר לה:" את מבינה לבד.." לדעתי המטפלת שלך מאוד טובה וכמובן גם אמא צביה נפלאה.. כל אחת לפי ה"אני מאמין" בו היא מאמינה...ולפי האני מאמין היא מפעילה את הטכניקות... שלך מיכל, במבי. אגב, אני מאוד מאוד שמחה שחזרת !!! חסרת לי...

הי מיכל, זה נשמע לי טבעי ובסדר גמור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית