לאליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/05/2001 | 22:54 | מאת: Angel

קראתי את ההודעה עם ולס התרופות. לא הכרתי את התרופה שנקראתי על שמה.מה זה אמור לעשות? גם אני לא לקוחת תרופות. :)

01/06/2001 | 09:20 | מאת: אליאן

היי, בגדול לתרפה הזו יש שימוש נרחב... החל מנוגדי הקאה,, אלרגיות ועד להרגעה... בני משתמש בתרופה זו כ - s'o's בזמן אי שקט. אבל הכוונה שלי הייתה להרגעה... אז בכל מקרה כוונתי הייתה טובה. וחוץ מזה מה שלומך? ואני מקווה שאת ממשיכה לספור את הימים...

01/06/2001 | 09:24 | מאת: Angel

ממשיכה ממשיכה...:-) נוגדי הקאות,אה?! זה היה מקרי שזה היה מכוון אלי? סתם צחקתי... מה שלומך?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית