ממזמן לא הייתי פה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2018 | 20:45 | מאת: שירי1

היי, זה זמן מה שאני לא נכנסת לפורום. מקווה ששלומכם טוב... אני ממשיכה בטיפול, מתרגלת אליו (למטפל), יותר סומכת עליו ואולי אפילו מחבבת אותו. אבל עדיין לא סומכת עליו עד הסוף ועדיין בוחנת אותו. הנושאים נעשים עמוקים יותר וסיפרתי לו דברים מאוד אישיים. והוא ידע להכיל את הדברים ולהגיב באופן מותאם. הוא מאוד משתדל. מקווה שהוא לא יתהפך ויהפוך למאוד לא נעים, כפי שקרה למטפל הקודם. בכל אופן, בינתיים הוא מאוד נחמד וחביב. אז ביי בינתיים....

הי שירי, טוב לשמוע ממך! וטוב לשמוע שטוב! אודי

27/11/2018 | 10:37 | מאת: חטוליתוש

נשמע שדברים טובים קורים לך ... אין צורך למהר... את תרגישי בעצמך עם הזמן עד כמה את יכולה לסמוך עליו מאמינה שהכל ילך ויסתדר עם הזמן , את הרי לא אצה לך קדימה נכון.. אמון הוא דבר שעובדים עליו....בוחנים אותו..אפילו לפעמים מפקפקים בו...האם הוא ראוי אם לא יתאים...את מיד תרגישי..רק..אל תמהרי לשפוט... אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית