למיכל...........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2018 | 12:04 | מאת: mika

מיכל היקרה, קודם כל רוצה לומר לך שאני שמחה מאוד שחזרת (ידעתי שתחזרי :) ) את מקסימה ויש לך קול ייחודי בפורום שחשוב כאן כל כך. אני מודה ומתוודה שלאחרונה מאוד מתקשה לקרוא כאן הודעות , אני מושקעת ועסוקה בחיים שלי ובטיפול שהופך להיות עבורי מאוד מעמיק ומטלטל נפשית. קראתי את ההודעה שלך לבמבי והיא נסכה בי חום ואופטימיות. אבל אני חושבת שאין מטפל שהוא אחד ויחיד. ומטופל יכול לייצור אינטראקציה ייחודית עם מטפלים שונים. והיכולת והבחירה להישאר עם המטפל גם כשהוא נחווה כמלך הקרח , ולמרות זאת - מעידה על חוזק הקשר. יותר מאשר לפחד לכנות או להרגיש כלפיו כך או להגדיר זאת כלא פייר כלפי המטפל. אבל זו אני שמשליכה עלייך מהטיפול שלי, עם המטפלת הייחודית שלי , שהיא כלל לא אחת ויחידה עבורי , אבל הקשר איתה מתחזק ונהיה עמוק דווקא בגלל שאני יודעת שהיא מלכת קרח אמיתית אבל עם לב חם ואני מסוגלת להכיל ולקבל את המורכבות הזו. מיכל, אני אוהבת אותך :) תאחלי לי המון בהצלחה עם המטפלת שלי בטיפול, טוב?

26/11/2018 | 20:01 | מאת: מכל

וואו...את מקסימה! קודם כל תודה על המילים החמות 🤗 ונכון שבטיפול שמרגישים ומתנהגים איך שמרגישים מראה על קרבה. אני התכוונתי שפשוט זה חוזר על עצמו. ..ברור שגם אצלי, ואצלי זה מבאס אותי..וזה כבר לא מרגיש ספירלה כמו שמטפלים אוהבים לומר זה מבאס. ולכן הגבתי כך. וזה בסדר להרגיש מטפלת קרה..ולדעת שבפנים היא לא ככה😁 אצלי אתן בוודאי מרגישות שהיא חמה ועוטפת. נו, טוב זה לא תמיד כך ואולי מישהי אחרת הייתה חושבת שהיא לא חמה בכלל!כי לעומת אמא שלי הפולניה...היא מחבקת ובבית שלי לא היה חיבוק מעולם. היא מקשיבה בבית לא עניין כלום חוץ מאמא.. הכל סבב אותה...אז ברור שארגיש ככה...מבינה? וברור שאאחל לך הצלחה רבה רבה. אוהבת אותך. חיבוק כזה שיתאים. ❤

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית