אודי אהוב.... 70707070707000000000000

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/11/2018 | 09:09 | מאת: .במבי פצוע..

אתה יודע אודי ? אתמול בפגישה לא דיברתי איתה ..שכבתי על הספה.. ופתאום..ממש כאילו אתה עולה במעלית מהכי למטה כלפי מעלה הגיע אלי זכרון... נזכרתי בשיר.. שיר ששרנו על הבמה במקהלה... ... זכרתי אירוע שגם אמא צביה מכירה.. אירוע משונה כשהייתי בכיתה ד' (ילדה בת 9) התמונה שתמיד זכרתי זה שפתאום..משום מקום ..אני על הבמה עם עוד ילדים. האולם מלא מפה לפה ואנחנו כנראה שרים.. .... לא זכרתי חזרות..לא זכרתי כניסה לאולם...לא זכרתי כלום... .... ואתמול כששכבתי על הספה פתאום עלה השיר כמו במעלית.. פתאום זכרתי שהייתי על הבמה במקהלה ושרנו את השיר ממעמקים קראתיך.. ... משונה אודי ,לא ? ... ואז כזה פניתי פתאום לאמא צביה וסיפרתי לה.. וממש באמצע שסיפרתי לה נזכרתי שאני כבר לא מדברת איתה אז הפסקתי לספר לה ואמרתי לה..מה אני בכלל מספרת לך ? את כבר בכלל"מתה"... אני אחפש מישהי אחרת... ... ... וואוו אודי כמה שהיא נפגעה ממני...וואווו... .. מייד כמובן הרגשתי אותה מלכת הקרח.. אמא צביה אמרה לי שבאמת היא הרגישה איתי התרגשות ומשהו חם ואינטימי ופתאום היא הרגישה סטירה על הלחי ממני... ... ... אודי... אני בבלגן גדול.... אתה יכול לעשות לי קצת סדר בראש ?? מה קורה איתי פתאום ???? ... איך ולמה פתאום בבת אחת נזכרתי בשיר ??? פתאום בבת אחת כזה בלגן עם אמא צביה ??? ... ודווקא אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את אמא צביה... ... ח'תכת בלגן החיים האלו.... שלך-במבי.

22/11/2018 | 19:43 | מאת: מכל

במבי יקרה. תמיד ניתן לתקן. אתן המוןןן זמן יחד. לא יודעת אולי באמת זה פוגע. לא פייר כל פעם להתנתק ולהגיד שהיא "מלכת קרח" ו"מתה"....ועוד להגיד שתחפשי אחרת כשאת יודעת שהיא אחת ויחידה! ועוזרת לך המון!!!! וכל המתנות שקבלת ממנה..מכתבים ומחברות ועטים...הלוואי עליי.. לא מתווכחת עם רגשות. אבל רק אומרת לך, תחשבי טוב טוב התגובות שלך חוזרות על עצמן. אולי היום את במקום אחר? האמון במבי..האם גדל??? אחרת מה את עוד באמת עושה שם שנים? את יודעת יקרה, נזכרתי שספרת שפעם חיבקת את הרגל שלה. כי זה בול מה שקרה לי. והיא לא זזה בכלל..וזה גרם לי לחשוב שהיא לא נרתעת מזה. לא בורחת ממני ואפשר לקבל הכללללל. למרות שעדיין מרגישה מטומטמת שעשיתי את זה. מבינה שקשה..אבל אולי מספיק להעניש אותה כל הזמן? אולי את מענישה את עצמך בסופו של דבר? ואל תחשבי שאני לא אומרת את זה גם לעצמי...באהבה רבה אומרת לך... טוב?

הי במבי, אני סקרן ותוהה כמוך, וכמו אמא צביה: מה עלה שם, הן סביב הזיכרון והן סביב 'מותה'? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית