אודי....:(((( 70000000000000000תוויםםם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2018 | 12:17 | מאת: .במבי פצוע..

אודי..... .... מרגיש לי כמו בתוך מעין ערפל... גם הראש כואב לי היום... אני אמורה להיפגש עם אמא צביה אחר הצהריים ומרגיש לי שאני לא מסוגלת לראות אותה.... .. יש בי משהו מעצבן שכמו לא מאפשר לי שלא להגיע אליה.. איזה מפקד קאפו שמתאכזר ומכריח אותי להגיע גם כשאני לא רוצה,לא מסוגלת .. לא יכולה לראות אותה יותר.. ... מבחינתי היא כאילו "מתה"... גם אמרתי לה בשני שמבחינתי היא והטיפול מתו... ... אודי.. :(( כאילו מרגיש לי שאני צריכה שתיתן לי יד ואני אוכל שלא להגיע אליה יותר אף פעם.. ... בא לי ללכת למישהי חדשה,אחרת... אולי אם אני אגיע אליה היום בסוף..זה מה שאומר לה... שאנחנו מסיימות ואני מחפשת מישהי חדשה,אחרת... ...:(((

הי במבי, כמובן שכדאי ללכת וללבן ביחד את ההרגשה הזו. מה פשרה לדעתך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית