עכבר מעבדה............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2018 | 07:35 | מאת: מכל

אודי יקר, לא יודעת מאיפה זה נובע...אבל כל מה שבמבי כתבה..וואו. אני מרגישה לפעמים עכבר מעבדה שעושים עליו ניסויים. ..גם אצלה. כאילו " נחקור אותך ונבדוק ונכאיב וזה מאוד מעניין מה שאת אומרת ועושה" ואז נקיש לאחרים. מבאס להרגיש בתוך מבוך ללא מוצא. עכבר קטן ומפוחד.

21/11/2018 | 14:28 | מאת: חטוליתוש

הייתי ממליצה לך בחום לקרא שוב את מה שאודי כתב לבמבי ואז אני מאמינה שלא תרגישי שוב כמו עכבר מעבדה מפוחד אין סיבה... כל אחת כותבת את הגיגיה וכך גם במבי... חטולית

הי מיכל, קשה מאוד להרגיש כך, אובייקט לבדיקה ולכאב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית