הי לכם אודי,סוריקטה אהובים וכולכם... (מקווה שיש כבר 70 תווים לכותרת)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/11/2018 | 12:22 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה מתוקה הי לך, אני בוחרת להתייחס להודעתך ולמשפט של אודי "גם אני נמצא כאן המון, ובשקט". בהודעה חדשה.. אני עושה כך היות וחשוב לי שגם אודי יגיב להודעה הזו ואם אני לא טועה אודי נוהג בדרך כלל לענות להודעות חדשות וממעט להגיב לתגובות של הודעה שנפתחה.. אז ככה.. גם אותי המשפט הזה שלך אודי תפס חזק וחשבתי עליו לא מעט.. כן..גם אני פנטזתי שאתה נוכח פה הרבה ובשקט ועוטף אותנו בשמיכה רכה ומלטפת.. אני ממש לא בטוחה שכך הדבר... אודי... אני מתנצלת מראש על כך שאני הודפת עכשיו.. חזרתי הרגע מאמא צביה ורבתי איתה כל הפגישה.. נכון יותר לומר ששתקתי כמעט כל הפגישה והדפתי אותה שוב ושוב .. כן..הרגשתי אתמול שהיא מלכת הקרח.. היום הגיע התגובה ממני... בכל אופן אודי.. המחשבות שלי נדדו לאופן ההתבוננות הנוכחת והשקטה שלך בפורום... אני מניחה אודי שאולי ההתבוננות שלך נושאת אופן מחקרי.. כלומר מה שמעניין אותך אולי זה טיב הקשרים שנרקמים בקבוצה וירטואלית שמטרתה תמיכה "חצי טיפולית".. למשל: תתי קבוצות,תפקידים,אקלים קבוצתי, קול קבוצתי,השפעה הדדית בפרט שמנחה את הקבוצה פסיכולוג קליני מומחה . מה עוד שניתן אולי לערוך מחקר אורך.. מדובר על 10 שנים כשישנם וותיקים ,נושרים,מצטרפים,קבוצה עם גרעין וותיק ויציב פחות או יותר ויחד עם זאת משתתפים אקראיים שמפנים שאלה נקודתית.. קבוצה מורכבת.. ישנן לא מעט משתתפות שנפגעו פגיעה מינית כזו או אחרת והמנחה פסיכולוג גבר !!! .. מה עוד ? אולי מעניין אותך גם האם מאפייני אישיות מסויימים של משתתפים ישאיר/יבריח וכו את הפורום..??? כלומר, משתתפים נירוטיים /הפרעות אישיות למיניהם.?? ... מה עוד ?? לא יודעת אודי... כן.. גם העניין המגדרי אולי נכנס לכאן .. רוב רובן של המשתתפות בנות.. ייתכן שישנם גם גברים אך בוחרים להיות צופים ...????? אולי גם הגיל ... מעניין מה חתך הגילאים של המשתתפים פה.. .... אודי... ואולי כל המחקר הז מעניין אותך ותפרסם במאמר/ספר חדש שתוליד ...??? אודי... בבקשה ממך... תגיב לי ותאמר את האמת ,ורק את האמת ואת כל !!!! האמת ... :) :( ... כן... זה מה שעלה במוחי אודי... מקווה מאוד שלא תגיב גם אתה כמו אמא צביה ותהפוך להיות גוש קרח... ..מה שקרה לי אצל אמא צביה זה ששכבתי על הספה והתכרבלתי והיא למעשה היתה "מתה" ובאיזשהו אופן זה הכי כייף .. אף אחד לא הפריע לי לפנטז כליה כל מה שרציתי... היה לי במפגש הזה את אמא צביה באופן הכי כייפי עבורי.. כמו הילדה עם הגפרורים אודי... ירד שלג נוראי.. קיפאון... אבל הילדה הדליקה גפרור והצליחה לראות את החדר שעמוס במאכלי חג מיוחדים... בהמשך ,לאחר שהדליקה עוד גפרור ועוד גפרור הצליחה לראות את סבתא שלה מהשמיים מושיטה לקראתה ידיים ומבטה היה חם כשקראה לה :"בואי..בואי..בואי"... וכן אודי... אני חושבת שכולנו פה חיים בעולם באשליה אחת גדולה ..אז בפגישה היום עם אמא צביה היה לי אותה לגמרי !!! בדיוק כפי שרציתי אותה !!! נראה לי אודי שאתמיד באופן הנוכחות הזה איתה..זה הכי כייף במבי.

19/11/2018 | 18:15 | מאת: סוריקטה

הי במבי, משום מה אני יודעת להיחלץ מהעניין הזה של השבעים תווים... כולי תקווה שהמשפט של אודי, היות שנכתב בתוך קבוצה, מופנה לכולנו. כתבתי באחת ההודעות כאן במכוון רעיון לפרשנות, ככל הנראה שגויה ומעוותת למשפט, בכל אופן, אני יכולה לנחש, שבשקט הכוונה היא לתת לנו להיות אנחנו. לא להחליט בשביל כל אחת מאיתנו מה היא מרגישה. להמתין לנו שנאמר. ושניקח אחריות. הטיפול לימדני שלנחש איך השני חושב ולבדוק עד כמה דייקנו, עשוי לעבוד בשירות האומניפוטנציה. לכן, הוא לא ענה לי אם צדקתי או לא (וכן, זה הרגיז). היום אני מסכימה איתו. גם על העניין של הברור מה שלומו (קרי, איך אתפוס אותו כמיכל) הוא לא מגיב, כדי להפחית את התלות שלי בזה. גם לכך אני מסכימה. בינתיים, סוריקטה

19/11/2018 | 18:44 | מאת: סוריקטה

הי שוב במבי, אני רואה שאת חזקה בהבנה של תפקידים בקבוצה, והייתי שמחה ללמוד על זה. לרגע הייתי מוצאת דימיון בין הקבוצה הזאת קצת לתכנית ריאליטי. אפילו בעניין התחרות. ובגלל התחושה שלי שיש המון עיניים, אני מאד בוחנת את ההודעות שלי, היות שאני פחות רוצה לצאת סטייל טוקבקיסטית. אנ'לא יודעת. להתראות, סוריקטה

הי במבי, איני עורך מחקר על הפורום ולא עסוק בהגדרות ובקטגוריות ולא כותב ספר על מה שקורה כאן (גם אם הייתי חושב על זה, הרי שאני צריך לסיים קודם את הספרים שמחכים לי על השולחן להיכתב...). כוונתי הייתה שאני קורא הכל, מלווה בשקט, פעמים רבות מתפעל ממה שקורה כאן. יש לנו כאן משהו מיוחד מאוד, אם לא שמתם לב :-) אודי

21/11/2018 | 12:09 | מאת: .במבי פצוע..

..... סוריקטה... מרגישה שכתבת דברים מאוד חשובים אך לא מצליחה לראות עכשיו... .. מרגיש לי כאילו אני בתוך איזשהו ערפל.. לא מצליח לי לראות.. .. צר לי שלא יכולה להגיב לתכנים... :((( במבי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית