הרבה זמן לא הייתי כאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/11/2018 | 18:59 | מאת: mika

הי אודי, מה שלומך? הרבה זמן לא הייתי כאן . עדיין מתמידה בטיפול והיו מורדות וכמעט שהטיפול הסתיים. אבל תמיד המשכתי להגיע ולא החסרתי אף מפגש. אני מרגישה שיש לי יכולת להשתנות ולשפר את עצמי ואת איכות חיי. אבל יש לי גם נפילות, והייתה לי אחת היום. ולפעמים קשה לי להקים את עצמי למעלה.

19/11/2018 | 06:21 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, אנחנו, אני חושבת, אומרים כאן רבות, שהתמדה זה יופי. למרות כל המהמורות. זה בסדר שקשה, ומצוין שמתמודדים או מתעמתים עם זה. אם כי, ואני לא מדברת על מקרה של הטיפול שלך, שכנראה נוצר בו קשר ויש בסך הכל יופי של תהליך בנייה. לעתים יש קשיים הרסניים שאנחנו בוחרים לא להתמודד איתם, וגם זה בסדר, ואפילו חשוב. אני שמחה מאד לשמוע שאנשים מתמידים בטיפולים טובים סך הכל. סוריקטה

19/11/2018 | 07:46 | מאת: מכל

היי..טוב לשמוע ממך. נפילות תמיד יהיו. זה חלק מהחיים. השאלה האם היום הן פחות עוצמתיות או נמשכות פחות זמן? זאת האינדיקציה שצריכה להיות...אלו החיים, נופל וקם🤗 מקווה שהיום יותר קל לקום. ואם לא אז אולמ את לא בסיום הטיפול? למרות שתמיד יש על מה לעבוד.

19/11/2018 | 09:39 | מאת: hila37

היי מיקה. טוב לראותך. עליות וירידות זה חלק מהתהליך... שולחת לך חיבוק. הילה

הי מיקה, אני שמח לשמוע ממך ואותך! ונפילות - אפשר גם לקום מהן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית