עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/11/2018 | 05:42 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי פחות או יותר שלמה תודה על שבוע חדש תודה על עזרים שעוזרים לחיות תודה לכל מי שמלווה אותי תודה על כל מה שבא תודה שאני מנסה לטפל בגוף הזה תודה לכם שאתם כאן

18/11/2018 | 08:17 | מאת: סוריקטה

תודה שנחתי בסופ"ש. תודה על שיחה וירטואלית בסופ"ש. תודה למטפל האלוף שלי. תודה למילים שכאן שמעלות מחשבות. תודה על כתיבה בבוקר מוקדם שמשחררת. סוריקטה

18/11/2018 | 17:31 | מאת: ינשוף

תודה שאני נושמת

19/11/2018 | 07:42 | מאת: אביב 22

תודה שאני אני תודה על יום חדש תודה על יום אתמול קשהביותר ,מטלטל אבל לדעתי חשוב ..ואפילו בתוך הכאוס מראה על התקדמות תודה שלא ברחתי - תודה למטפלות וטיפול לאורך שנים תודה שאני כאן כשיכולה במינון שנכון לי תודה שאני מנסה ללמוד ולהבין מה נכון לי תודהשאני מנסה ללמוד להרגיש נוכחת מבלי הרעש מסביב תודה שאני לומדת את כוחות ההרס ונותנת מקום לחלקים קשים ופגועים

19/11/2018 | 07:51 | מאת: מכל

בדרך כלל לא מצטרפת יש לי על הרבה מה להודות בעל, ילדים ולא רק שלי☺ הצלחה בעבודה ועזרה לאחרים שמבקשים בעבודה. מטפלת מדהימה והתקדמות בטיפול שלא חשבתי שיהיה. תודה לך אביב שאת כאן😘

19/11/2018 | 11:35 | מאת: חטוליתוש

תודה על חברה מדהימה ומיוחדת שנמצאת בחיים שלי תודה על יכולת להזיז איברים שכואבים תודה על תרפות מקילות תודה על אמונה מוחלטת בבורא עולם תודה שלא חסר אוכל בבית תודה על חברי לחיים שיחיה תודה שמסוגלת להתפלל כל בוקר למרות הקושי בקריאה תודה על המקום תודה

21/11/2018 | 05:55 | מאת: אביב 22

תודה שאני כבר בתזוזה תודה על יום חדש תודה שאני כאן נוכחת תודה שאני מבינה מה אני צריכה לעשות תודה על צעדים ותהליכים תודה על המקום הזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית