ילדה בת 13 שיחה עם חפצים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2018 | 23:51 | מאת: NOT_FOUND

אחותי בת 13 מלידה מדברת עם עצמה כל עם חפצים כמו גרביים עפרונות מחקים כוסות כל מה שבידיה מדמיינת תוך כדי משחק שנגיד העיפרון הוא מישהו והשני מישהו אחר יש סיטואציות שאו בחלל או שהם רבים או סתם שיחות מוזרות שהיא ממציאה לעצמה... מה זה התופעה הזאת! יש ממה לחשוש?

15/11/2018 | 11:24 | מאת: חטוליתוש

היי... ילדה שיןדעת להעסיק את עצמה ועם דמיון עשיר... היא עדיין ילדה קטנה.. חטולית

שלום לך, אם זה הדבר היחיד ובכל התחומים האחרים התפקוד תקין - לא צריך לעשות מזה סיפור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית