מטפלת שוב בחופש...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2018 | 15:24 | מאת: ינשוף

דווקא עכשיו כאשר הכי קשה.. מקווה שאצליח לאחוז אני מפחדים לקראת החופש שלה

14/11/2018 | 17:15 | מאת: סוריקטה

הי ינשופים, לפעמים זה לא דווקא עכשיו, לעתים זה הצירוף הזה שאנחנו עושים בין הקושי לעיתוי של החופש. לעתים אפילו מייצרים אותו. עם זאת, כן, יוצא לפעמים עיתוי ממש זיפתי לחופשים. בטח פוחדים. מאמינה שגם מרחוק היא שומרת עלייך. חושבת עלייך. תוכל להיות תקשורת כלשהי בינכן בחופש? שלך, סוריקטה

14/11/2018 | 18:40 | מאת: מכל

מובן. אנחנו כאן. איתך

15/11/2018 | 11:54 | מאת: חטוליתוש

המטפלת בחופשה.... גם היא זקוקה לריענון... היא תחזור .... תגידי להם שהיא עוד מעט חוזרת... אוהבת חטולית

הי ינשוף, זה באמת מפחיד להרגיש שנשארים לבד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית