אודי. יודעת כי אינך מוחק הודעות..אז סליחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2018 | 22:59 | מאת: מכל

שכתבתי בלחץ שפתאום נעלמת לי.... סליחה על הלחץ. מדוע בחרת להתייחס רק לדעתי על הכרית? ובכלל התכונתי לשמיכה כבדה..כזאת שאומרים שעוזרת לישון...ולמה אמרתי כרית? אולי בגלל הפגישה שבאמצע עצרנו והתמסרנו עם כרית... מה דעתך על שמיכה כזו? יכולה לעזור לישון?? להפחית חרדות? אודי. לא יודעת ממש למה זקוקה.. בעיקרון צריך יותר פגישות או פגישות ארוכות אך מצד שני אין לי כסף לזה...אז מנסים לתמרן... אודי..רק רציתי שתדע שקשה וש...לא יודעת כמה אצטרך להשאר בסביבה. היום היא הייתה ממש עדינה איתיולמרות זאת נכנסנו עמוק לזיכרון..לאותו רגע....קשה. היא לא רוצה לגרום לי לסבל..לא זו המטרה...היא עדינה וואו...בכל הדמיון הזה...הזוי מה שעוברת. היא אומרת שיש לי יותר כוח לזה היום...אולי.... אני זקוקה לשקט..זקוקה גם לחיבוק של הבוגרת את הקטנה. חיברתי היום בניהן. לא קל. אודי...תרגיע מהניסיון שלך..אתה מאמין שזאת הדרך?

14/11/2018 | 17:07 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, שמיכה כבדה היא ממש חלק ממני. ואצלי עוד כבדה עם כמה חתולים למעלה, או כלבים, מה שהיה... מה זה נותן? (לי) תחושה של הגדרה לתוכן הגוף-נפש. החזקה צפופה. יפה ומרגש החיבור שתיארת בין אמא טובה לילדתה. אם הדרך הייתה טובה, יודעים בדיעבד. וכמו שאודי אמר, מספיק טובה / טובה חלקית, במידה - אוסיף, גם היא טובה. אבל צריך לנסות. אולי גם לעזור לה להצליח, וגם כאשר מצליחים פחות, נכשלים, וזה קורה, אפשר לעתים להתחבר מחדש לשלם. שוב עניין של מידתיות. נראה שיש בינכן אחלה קשר. זה בסיס טוב. סוריקטה

הי מיכל, זה בסדר. אני מאמין שהיא יודעת מה היא עושה. ודבר חשוב נוסף - ברור שהיא שומרת עלייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית