שאלה אליך אודי......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2018 | 21:19 | מאת: ינשוף

אני לעולם לא האמנתי שקרו לי כל הדברים-טראומות מה שתוקע את הטיפול זה החוסר יכולת להאמין אתה חושב שהיפנוזה יכול לעזור לדעת את האמת?.

הי ינשוף, התשובה שלילית. היפנוזה אינה כלי שמאפשר לדעת האם היה או לא היה. אודי

13/11/2018 | 09:54 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי מה שאת מפחדת לתת לזה בטחון ולהגיד כן היה... כן קרה... כן... כן... כן... אם לא תוציאי את המילים מהפה...שום דבר לא ישתנה לטובה כשאת אומרת גם המוח וגם הרגש שומעים ומבינים שכן היה..וקרה.. רק כך תוכלי לצאת מהמקום שאת נמצאת בו תביני מתוקה.... ש..הם..היו שם ..ראו..חוו..הרגישו.. אם לא ? מה הם עושים בתוכך ?? אייך הם קיימים ?? אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית