אודי...אוףףףף מטרידים עם ה 70 תווים..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2018 | 08:43 | מאת: .במבי פצוע..

אודי.. .. משונה.. :( מוזר כזה.. קמתי בבוקר ומרגיש לי כאלו בחילות עמוקות של בכי עמוק בבטן.. לא קרה שום אירוע מיוחד.. .. סתם כזה יום חולין רגיל.. בחילות כאלו עמוקות עמוקות בבטן.. גם לא יורדות דמעות.. רק ההרגשה כזו.. בלי סיבה... מרגיש לי לא טוב ואפילו לא יכולה להגיד.. :(((

הי במבי, בכי עמוק בבטן, ללא מלים וללא פשר? מקווה שנמצאו המלים ודרכי הביטוי (אולי אפשר לחלום את זה?) ואני מקווה שכך או כך - את מרגישה טוב יותר הערב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית