מצא את ההבדלים - אז והיום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/11/2018 | 07:18 | מאת: סוריקטה

ככה קראנו לזה בטיפול. אז - עד לא הרבה אחרי תחילת המילניום הנוכחי - סוריקטה עשתה חגיגה של גיהנום נוכח ההיסטוריה הטראגית שלה. היום - כן, היסטוריה טראגית, אבל פסקה ההילולה. הרבה יתר סדר בענייני הכנסה/ ספיגה מול הוצאה. גם בגוף. המערכות עובדות תקין. משחררות ולא נסתמות. זו, התנהגות הגוף, הצורה שלו, היא האינדיקציה המשמעותית בעיניי. וזה משהו שמחזיק, כבר שנים. פחות מרגישה היום כזה אובייקט דוחה. אבל יש לזה מחיר. המחיר של להיות ולחיות. אין יותר קשר עם האישה שהיא אמא שלי. סוריקטה מבוגרת, עם כל כך הרבה אובדנים, אך נראית נורמלית, כאחד האדם. זוכרת מאין באתי, ובונה קשרים חדשים לאו דווקא עם אנשים שעברו טראומות, אלא חזקים, עשויים, ובלי מטען. שמחוברים יותר לחיים. מותר גם, נכון? המטפל שלי איש מאד חכם ומוכשר. סוריקטה, השריף של השכונה (אפרופו מחשבות לתחפושת לפורים. זה, או שומר היערות)

11/11/2018 | 08:50 | מאת: אביב 22

שאפו לך ....את מדהימה איזה כייף לקרוא אותך ... וזה מה שמתנגן לי בראש למה שכתבת https://www.youtube.com/watch?v=RGfk8Rrxchs

12/11/2018 | 07:09 | מאת: מכל

היי סוריק' איזה כייף לקרוא אותך...לראות התקדמות. אז והיום זה בהחלט טוב להזכיר לכלנו. תודה❤

12/11/2018 | 11:42 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי את מדהימה..!! אוהבת חטולית

סוריקטה השריף, יפה לך הסובלימציה :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית