הי כולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2018 | 18:00 | מאת: סוריקטה

הי כולם, ירדתי מהקטע ה'עצבני'. עשיתי שולם והתפייסתי בי. איך נטפלתי ליומולדת שלי. אלליי. הכל טוב. נשיקות וחיבוקים לכולם, באמת. סוריקטה

08/11/2018 | 19:04 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה, אני חושבת שהתעקשת למצות ולא הרפית עד שנרגעת ויכולת להתפייס, וזה מדהים בעיני לראות את ההאחזות העיקשת בדברים של חיים בתוך כל הקושי. לא נטפלת. בכלל לא. עשית דרך עיקשת, עוד צעד. שלך שירה

08/11/2018 | 21:06 | מאת: חטוליתוש

אז מגיע לך מזל טןב...🤩 מעכשיו תחיי בשלום עם עצמך בשורה נהדרת... 😍🤗🍒 חטולית

הי סוריקטה, גם אם לא הכל טוב אלא רק חלק טוב - זה טוב. וטוב גם לעשות שולם... אודי

09/11/2018 | 07:20 | מאת: סוריקטה

מצחיק אחד, תפסת אותי במילה. זה ביטוי שגור כזה. 'הכל טוב'. מי כמוני יודע שרק חלק. אז תיקון - ס"ה בסדר וסביר. ואתה יודע מה - טוב. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית