לדעת את האמת.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2018 | 14:18 | מאת: ינשוף

לפעמים איך שילדים חווים דברים זה לא בדיוק משקף באמת מה שקרה. אני הלכתי לבית ספר נוצרית -השתתפתי בתכסים, תפילות וכדומה...החוויות שלי בבית ספר לא טעמו לאלו שבבית-וזה גרם לבלבול ויותר מזה פחדים גדולים... לא הבנתי.... אז היום אם הסיוטים בראש אני תוהה אם זה באמת אמיתי או חוויות של ילדה קטנה מבולבלת ומפוחדת. יש אי שקט ופחד נוראית ששום דבר לא אמיתי ...אני מרגישה שאני משתגעת..כמובן שאני מביאה את זה לטיפול אבל אין תשובות

08/11/2018 | 19:36 | מאת: אביב 22

תפסיקי להקשות על עצמך ... יש ניתוק ולכן את לא זוכרת וכן ילדים זוכרים אחרת אבל זה לא משנה את בסיס החויה . מה זה חשוב עם השמלה כחולה או אדומה מה שחשוב זה הפחד הכאב ושאר החויות שהם זוכרים זה אמיתי גם עם לא מדוייק אוהבת חיבוק

08/11/2018 | 20:47 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, לעזאזל כמה ניסו לבלבל אותנו... סוריקטה

08/11/2018 | 22:25 | מאת: ינשוף

המילים שלכן החזירו אותי למסלול נפלתי התבלבלתי היו שטיפות מוח ולא יכול לדבר משהו אחר רק צלבים ועונשים

08/11/2018 | 22:37 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי אין מצב שזה לא אמיתי.. בוגרים אולי יכולים לשכוח כי ככה נוח.... אבל ילדים לעולם לא שוכחים אלה באמת חוויות ופחדים אמיתיים טוב שאת מביאה לטיפול מאוד חשוב..!! איתך מתוקה מחבקת בחום חטולית

הי ינשוף, זה טבעי להרגיש ככה. חלק מהתגובה לחוויות טראומטיות הוא הספק האם זה היה או לא. זה לא שגעון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית