אודי......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2018 | 06:10 | מאת: אביב 22

אתה יודע אני די גאה בעצמי עוברת תהליכים ולא בורחת גם כאן ,נפגעתי כאבתי ונשמתי לא ברחתי קצת התכווצתי שזה לא רע . אפילו הרשתי לעצמי לכתוב מה הרגשתי .... הכל מתערבב הטיפול בגוף באכילה הלימודים ...החיים אודי אפשר לבקש ממך שיר שיאסוף...

08/11/2018 | 22:40 | מאת: חטוליתוש

יש לך את כל הסיבות שבעולם להיות גאה בעצמך על כל מה שאת עוברת מתמודדת... את אמיצה מאוד ולא בורחת.. כל הכבוד לך יקרה שאת אוהבת חטולית

הי אביב, מאוד שמח לשמוע. זה בשבילך: https://www.youtube.com/watch?v=DifgJhL-fLU אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית