עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2018 | 06:01 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה על פרנסה תודה על חודש כסלו שמביא את האור תודה על משהו בלב שמחזיר אותי לכאן גם שממש רוצה לברוח תודה על מי שמלווה אותי שנמצא שם איתי ונותן הרגשה של רואה אותך תודה על מי שאני על הבנות וצמיחה תודה על עומס עשייה טוב בחיי תודה שלא ברחתי מהטיפול בהפרעת האכילה עם כל מה שזה מביא איתו תודה עלייך אודי

08/11/2018 | 14:00 | מאת: סוריקטה

תודה אביב שפתחת כאן את העץ שהוא דיון מאד כואב. שכאילו לא רוצים לגעת בו מצד אחד, אבל לא מניחים לו מצד אחר. תודה על השיתוף. תודה על האמת. סוריקטה

08/11/2018 | 22:51 | מאת: חטוליתוש

תודה עליך אביבוש שוב ושוב שאת משמשת לי דוגמה בכל פעם מחדש כשאני מרגישה שרוצה להרים ידיים..אבל אחרי שקוראת אותך מתמלאת שוב בכוחות לההמשיך וזה בלי שום קשר לכל שאר התפילות שלי והתודות שלי בכל יום... תודה ..שהצלחתי היום לעמוד על הרגלים ולבשל לשבת תודה על חלות שבת מקסימות שיצאו לי...מחר החברה יתענגו עליהן... תודה שמצליחה לחשוב חיובי.. תודה שכל הכאבים לא מנעו ממני לעשות.... תודה על תרופות שעוזרות לעמוד על הרגלים.. תודה... חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית