כתבתי אתמול.. וביקש שוב 70 תווים....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2018 | 19:01 | מאת: מכל

בקיצור לא היתה לי סבלנות לשחזר... אודי..רציתי להודות לך שענית למרות נסיונות חוזרים... ו..איפה אני?? לא יודעת. התחלנו בטיפול הזה עם רטטים. ומשהו חדש שהתגלה בחצי שנה האחרונה. תמיד היא מתחדשת... אז מנסות.. דווקא בפגישה רמות החרדה ירדו עוד ועוד...והיה טיפול רגוע.. אך... יש לי הרגשה של בכי שתקוע..לא רגועה ואי שקט... ברור שפגישה אחת זה רק התחלה .הטיפול יהיה ממוקד וקצר...בינתיים אני עצובה ואולי אני רגילה לדינאמי ואני חוזרת לחשוב על איך ומה... פשוט קשה שתמונה לא רגועה נמצאת ולחזור למקום הרגוע בדמיון להד קשה לי. בוכה מבפנים בלי דמעות...

08/11/2018 | 00:15 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי.. לכל דבר חדש צריך להתרגל לוקח זמן ..להתמסר.. לטיפול חדשני במיוחד כשאת לא יודעת למה לצפות..ואייך ירגיש תני לזמן את הזמן.... ולעצמך את האפשרות לחוות מנסיוני .. אם את בוכה מבפנים ..זה יצא גם החוצה... סבלנות אוהבת חטולית

הי מיכל, אני מקווה שהבכי התקוע יקבל ביטוי ויוכל להשתחרר... בדרך כלל יש בזה משהו מרגיע ומקל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית