אודי..................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2018 | 10:08 | מאת: hila37

היי אודי... ירד גשם ואפשר לנשום אוויר יותר צלול ונקי.... תודה שאתה כאן, ושאתה נוכח נותן לי מקום בטוח.... אתמול היה יום קשה וסוער בעבודה.... היה לי ראיון עבודה שלא יכולתי להחמיץ.... לא יודעת איך קמתי לא יודעת לפעמים על איזה אנרגיה אני מתפקדת ומאיפה הכוחות.... הילה

08/11/2018 | 00:29 | מאת: חטוליתוש

מסכימה איתך על הגשם כשאת מחליטה שמשהו חשוב לך מאוד את כבר מוצאת את האנרגיות הנכונות כדי לעשות.. מאמינה שכך... אייך היה בראיון...? אוהבת חטולית

הי הילה, אכן הגשם ניקה וצילל... איך היה הראיון? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית