יום שלישי - יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, שוב תקלה ואיני מצליח להגיב להודעות... לצערי נצטרך להמתין לרביעי. שמרו על עצמכם, אודי

בסוף הצליח...עם הרבה ריפרשים.... :-) אודי

06/11/2018 | 19:58 | מאת: סוריקטה

על כל המאמץ הזה. אני תוהה מדוע מגיע לנו כל הטוב הזה. אודי - הייתה הודעה שניסיתי לשלוח, נראה לי לפני כמה שבועות, ונדמה לי שלא הצלחתי לראות שהופיעה. בכל אופן - זה די קשור. הייתה פעם שרשמתי ממש ברגע האחרון שקרה משהו ואולי לא אוכל לרשום כאן. והספקת לראות, אודי, וההודעה הופיעה לפני הסגירה וזו הייתה לי ממש מתנה. כך כתבתי באותה הודעה נעלמה, בשבוע העוקב. יודעת שלפעמים לא מצליח. אבל עכשיו זה כן וכל כך תודה על זה. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית