כתבתי ארוכות...נמחק..אולי מוטב כך....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/11/2018 | 15:27 | מאת: מכל

אודי וכלם, אז עבדתי איתה בשיטה שספרתי. זה היה על פחד ממקומות סגורים..כשהייתי בת שנתיים וחצי בערך הייתה "גננת" שלא ממש התנהגה...היו בעיות...לא משנה..סגרה אותי בשירותים ונלחצתי. מאז אני בפחד להתקע במקומות קטנים וסגורים. אז זה עזר הטיפול. .אבל עכשיו קרה שמשהו צץ בגלל טריגר. וביום אני בסדר. מתפקדת. אבל..זה מציק. היא אמרה שאפשר שוב לטפל באותה שיטה. אבל אני מפחדת...כי מה שהיה פעם שעברה.. תמונה וגם קול..ומוחשי..וחשבתי שאני לא שפויה. והלחיץ...אז לא ממש רוצה להרגיש כך שוב...כי זה מעורר ואתה מרגיש שם. ממש. ככ. זה בטיפול הזה...אז מה עושים???? אודי??? מה אתה עושה כשלמטופל יש כזו טלטלה??? איך יודעים? לא רוצה..אבל מה לעשות?? אני קצת ככה..לא אני ממש...בגלל כל זה.

05/11/2018 | 21:21 | מאת: חטוליתוש

מיכלי.... איתך מתוקה אבל לא כאן חטולית

הי מיכל, עובדים לאט, בקצב מתאים וכל הזמן שווה לזכור ולהזכיר שאת בעצם במקום מאוד בטוח עכשיו (ואז להתקרב עוד קצת למה שמפחיד כדי 'ללמוד' ולהתרגל כך שיפחיד פחות). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית