אודי אהוב ויקר !!!! :)))

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/11/2018 | 11:59 | מאת: .במבי פצוע..

וואללה..... אתה צריך לראות אותי :)) הולכת זקופה מחייכת לכל העולם , כמו אומרת :" תראו !! תקראו !!!! כן, זה אודי שלנו שכתב כל כך יפה ומשכנע !!! .. רואים ? :)) אני ידעת שגם אמא צביה מנויה על הארץ כשנפגשנו שאלתי אותה אם כבר קראה את המוסף (אני יודעת שהיא קוראת במהלך כל השבוע את הארץ של שבת :)) אמא צביה אמרה שעדיין לא והתעניינה אמרתי לה בגאווה אודי !!! היא אמרה שתקרא.. אני כבר מחכה לשמוע ממנה תגובה :)) היא פסיכואנליטיקאית ..אני מקווה שאחרי שתקרא את מה שכתבת היא תתייחס בכבוד הראוי להיפנוזה.. האמת היא שמעולם לא אמרה לי משהו נגד ההיפנוזה..אני הנחתי שכפי שאתה מציין שבעקבות פרויד שזנח את ההיפנוזה גם הפסיכואנליטיקאים נוהגים... ?? האמת היא שבכלל לא איכפת לי אם היא בעד/נגד היפנוזה... מה שאני רוצה זה שהיא תראה את התמונה שלך,תכיר אותך,תעריך אותך מאוד !!!! ותספר לכל הקולגות שלה גם במכון הפסיכואנליטי שבירושלים,גם במרכז וויניקוט ובכלל..בכל המקומות בם היא נמצאת אני רוצה שהיא תספר עלייך ושאתה מתנדב פה כבר קרוב ל 10 שנים !!! למרות העיסוקים הרבים והשונים שלך.. כן אודי :)) בא לי להגיד לך מזל טוב !!!!! כבר בטח תמצא סיבה טובה לכך.. :)) ..ואתה יודע מה אודי ? אפשר גם לאחל מזל טוב ללא סיבה מיוחדת :) אוהבת אותך -במבי

הי במבי, תודה! ומזל טוב לך. בהחלט אפשר להגיד (ולא סתם, נכון?) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית