סוריקטה אחותי האהובה :))

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/11/2018 | 11:47 | מאת: .במבי פצוע..

... אז היום חל יום הולדתך :) ה 5/11 יום שהגחת לאוויר העולם .. יום שאמא אדמה,אבא עץ, רוח,עבים,קרני שמש שמציצות מבין העננים.. כ-ו-ל-ם התמלאו בשמחה עצומה והתחילו לשיר :" יום נפלא היום, יום מיוחד.. סוריקטה הגיחה ,הגיעה לעולם.. תקווה ואור לעולם יפה יותר, עולם בו חמלה ורגישות גבוהה .. מזל טוב עוללה קטנה.. מזל טוס סוריקטה יפיפיה.." ..... סוריקטה יפיפיה ,חשוונית ועקרבית :)) מאחלת לך טוב ועוד טוב ועוד ועוד ועוד טוב.. בריאות איתנה,שמחה,סיפוק ויצירה.. אוהבת אותך, במבי. .

05/11/2018 | 13:40 | מאת: סוריקטה

הי במבי, מצחיקולה. אמא שלי הייתה מספרת, גם לנכדים, האחיינים שלי, שנולדתי קוף מכוער והכל היה תחת (יעני ישבן). אבל עשיתי שמח היום לילדים בהם אני מטפלת. אגב, מטא התבוננות, מאמינה שרכשתי (?) דרך האנליזה. עוד אמצעי. אקרא אותך שוב ושוב, שלך, סוריקטה

05/11/2018 | 18:49 | מאת: .במבי פצוע..

כשקראתי את מילותייך עברה צמרמורת בגופי... אני חוזרת במשנה מרץ על מילותי שבהודעתי הקודמת... סוריקטה היפיפיה..סוריקטה היפיפיה.. סוריקטה היפיפיה.. את מצליחה לשמוע את היקום שר ומזמר לך מילים אלו... שומעת סוריקטה ? שלך, במבי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית