עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2018 | 05:16 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שאני כותבת תודות תודה שאני מנסה לעשות תהליכים תודה שאני מבינה שזה כאבי צמיחה תודה על תזכורות תודה על מים בברז תודה על בוקר וקולותיו תודה שאני מרשה לעצמי להתחבר לשקט ולקולות הטבע תודה על הזריחה ותרגול בוקר תודה לכל מי שמלווה אותי תודה על מי שאני תודה על המקום הזה ועליכם

04/11/2018 | 13:05 | מאת: חטוליתוש

תודה שאמרתי בבוקר את כל התודות שלי בתפילת הבוקר.. תודה שעכשיו בבית שלי... תודה על כוחות לעשות עבודות בבית תודה על רגעים שהראש עובד תודה על בן זוג תומך... תודה.... חטולית

05/11/2018 | 06:19 | מאת: אביב 22

תודה חטולית על תודותייך שימחת אותי תודה על פרנסה תודה על הבנות תודה שאני מטפלת בעצמי ולא מוותרת תודה על רגשות שונים תודה על כאב ועל צמיחה תודה על נשימה ונשימה מודעת תודה על כל מי שמלווה אותי אני מרגישה רצפה תודה על האחזות כאן תודה שאתם כאן תודה עלייך אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית