מוצפת מאוד............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2018 | 10:49 | מאת: ינשוף

לקחתי חופש מעבודה כמה ימים כדי לנסות להתאושש. אני חשה מצוקה גדולה בפנים נעזרת בכדורים שהפסיכיאטור נתן לא יודעת איך ממשיכים

31/10/2018 | 20:59 | מאת: חטוליתוש

צריך אולי לתת לכדורים להשפיע ולראות אייך מרגיש לך.. עזבת את הטיפול ,?? אולי משם באה המצוקה.... נסי לנוח כמה שאפשר... אוהבת חטולית

31/10/2018 | 21:59 | מאת: hila37

ינשופית.... עצוב לי לשמוע על הימים הקשים שאת עוברת... רוצה לאסוף אותך לאסוף לאסוף.. לא לתת להכל להתפזר... להיות את. שולחת לך אהבה מרחוק. קרוב💟 הילה

01/11/2018 | 11:34 | מאת: ינשוף

חטוליתוש והילה אני במצוקה נוראית לא יודעת איך לשאר ערה ולהתמודד רוצה לישון רק לישון שלא נרגיש לא עזבתי טיפול תודה שאתן מגיבות מפורקים בפנים

01/11/2018 | 14:04 | מאת: אביב 22

אוהבת אותך המוני המונים

01/11/2018 | 19:42 | מאת: ינשוף

אביב יקרה אוהבים אותך גם

01/11/2018 | 19:50 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי..יכול להיות שהכדורים שאת לוקחת גורמים לך לרצות לישון... דברי עם הרופא ..אולי מינון יותר נמוך לא ישפיע עליך לישון כך הזמן.. חיבוקים מלאן תלפים עד אלייך ..🤗🤗🤗 מקווה שתרגישי/ו טוב בהקדם אפשרי אוהבת חטולית

הי ינשוף, אני מקווה שהחופש ייסייע לשוב ולהתארגן. אח"כ אפשר לחשוב איך ממשיכים. יותר קל לעשות את החשיבה הזו כששקט מבפנים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית