עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2018 | 04:54 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה על יום חדש תודה על שמחה בלב תודה על חששות תודה על עזרים שעוזרים לחיות תודה על מזג האויר תודה על קולות בעלי החיים תודה שאני זוכה לראות את האור עולה תודה שאתם כאן

31/10/2018 | 16:58 | מאת: סוריקטה

"תודה על קולות בעלי החיים" אהבתי :-) חשבתי על התרנגולים וציפורים אחרות שמבשרות לנו שהשמש עלתה. סוריקטה

01/11/2018 | 07:30 | מאת: אביב 22

תודה על פרנסה תודה על עשייה תודה על ימים עמוסים תודה לסופ"ש שמגיע תודה לעזרים שעוזרים לחיות תודה לטכנולוגיה היא הביאה לי אותכם תודה על היותכם בחיי תודה לכל מי שמלווה אותי ועוזר תודה שזה מרגיש כבר פחות לבד בבעולם תודה על למידה אין סופית ותהליך

01/11/2018 | 19:57 | מאת: חטוליתוש

תודה שנגמרו שבועיים קשים בבית הרוחות.. תודה שיכולתי לטפל באימי בלי להיות מושפעת מהמקום... תודה שחזרתי הביתה..אומנם לשיגרה קצרה אבל עדיין..עד הניתוח הבא... תודה שמצליחה להתגבר על קשיים בכלל לא מובן מאליו... תודה.... חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית