החרדות כבר כאן .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2018 | 09:34 | מאת: אביב 22

לפני היום לימודים הבא מרגישה לא שייכת מפחדת , לא בטוחה שיכולה לגדול אודי זה קשה לגדול למלא תפקידים מלאי אחריות מלאי טריגרים מכווצת מפחד , אני שונה אחרת לא כמו כולן שם חריגה...הם מדברים עלי ....מנתחים , סטיגמות דרכי טיפול התנגדיות ועוד התנגדויות והשלכות והעברות ובא לי לצעוק להם באימא שלכם אתם לא ממש יודעים איך זה מרגיש ..... אני החולה רוצה להיות איש טיפול ..... ואני יודעת שאני יכולה ,אבל ברור לי שתמיד זה יהיה קשה כמו להילה ....והשאלה עם זה שווה את המחיר ....

הי אביב, זה לא עלייך, זה רק מזכיר אותך בדברים מסויימים. לא כך? את יכולה, וזה קשה להיות איש טיפול. זה נוגע בפצעים שלנו. אבל זה גם פוטנציאל להיות מטפלים טובים, אם גדלים מהמקום הזה. אודי

30/10/2018 | 00:52 | מאת: חטוליתוש

נראה לי שזה שווה.... למרות כל הקשיים ..... כי את חכמה ... ומבינה ענין... ותדעי לעשות הפרדות בין אם מדובר עליך ובין חומר הלימוד כשלמעשה זה מה שאת הכי מבינה מתוך נסיון אישי וכואב שלך אין חכם כבעל נסיון מאמינה בך וביכולות שלך אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית