עיניים. פנים (שווא וגם חיריק) וחוץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2018 | 09:08 | מאת: סוריקטה

הי, אתם יודעים, הצטלמתי בימים האחרונים למטרות חידוש מסמכים. רואים, כל נדמה לי בעיניי שלי, רואים אימה בעיניים, ואני נוטה לזהות זאת לעתים אצל אנשים פגועים. המטפל שלי גם רואה את זה. לפעמים. אני אדם מבוהל. אנחנו. ונראה לי שלנו יש כלי לזהות זה את זה, זו את זו. לא יודעת - פוחדת, עצובה ו/או כועסת. ומה היצורים הקטנים רואים בעיניים שהם כל כך נמשכים. ואולי זה הריח גם ואולי... אנחנו השונים. אולי בולטים, אולי שקופים. אולי נטמעים. סוריקטה שאולי תלמד מה זו אהבה

25/10/2018 | 16:04 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה יפה שלי השארת אותי מבובלת.... לא יודעת מה להגיד... אז רק כאן לידך....בלי מילים.. מנסה להבין..... אוהבת..חטולית

הי סוריקטה, מה עוד רואים בעינייך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית