עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2018 | 05:45 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי תודה שיום אתמול התחיל ברגשות חזקים של הודייה על התהליך ונגמר ברגשות חזקים של פחד ותסכול וכאב מהתהליך ... תודה שאני רואה את הדרך שעשיתי ומבינה כמה עוד דרך ארוכה יש לי תודה על המקום הזה

25/10/2018 | 15:58 | מאת: חטוליתוש

תודה שהצלחתי להביא את הכאב שלי מבית הרוחות בצורה מובנת יותר תודה שהצלחתי להתלפח הביתה לעשות הכנות בישולים לשבת תודה שיש מי שתומך ועוזר בצורה מפתיעה..החברה של הבן שלי..שגרים אצלנו בבית תודה על כוחות שמצליחים לקחת אותי ולהחזיר אותי ..בכל המעברים האלה מכאן לשם..לא מובן מאיליו תודה שמצליחה לעשות דברים למרות כל הלחץ הכרוך ... תודה למקום... חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית