לכתוב ששקט...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2018 | 07:12 | מאת: hila37

היי...... באתי עכשיו ששקט כאן לכתוב... מאוד רוצה להרגיש פה שייכת אבל לא מצליחה... קשה לי להגיב בתוך עצים בגלל שחושבת מה עוד יש לי להוסיף? בכל זאת מנסה וכותבת כדי לנסות להיות חלק. המקום הזה חשוב לי... רוצה להרגיש שייכת תורמת וניתרמת... איך אפשר? הילה

25/10/2018 | 05:41 | מאת: אביב 22

את בהחלט שייכת לכאן .ויש לך חלק בקבוצה הנפלאה הזו. והתחושה הזו של זרה לא שייכת אני מכירה . מה את חושבת שאנחנו יכולים לעשות כדי לעזור לך ..... חיבוק

25/10/2018 | 08:42 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב מתוקה אתמול נסיתי להכנס כמה פעמים ולכתוב ...לא הצליח לי הילה מתוקה אץ שייכת גם שייכת .... אל תשברי את הראש שלך ב.. ..מה לכתוב פשוט רק תהי את...בלי שום קשר למה כותבים כל השאר גם למילים שלך יש יחודיות משלהם..ויש כוונות נפלאות משלהן.....מה הדאגה ?? גם את חשובה למקום הזה מאוד כמו כל אחת ואחת.... כשאת יכולה וכותבת...את תורמת... וכשעונים לך את נתרמת..... כל כך פשוט.... שיהיה לך יום נפלא..... מתוקה שאת... אוהבת חטולית

הי הילה, את שייכת, עובדה. לגבי ההרגשה שאת שייכת... יום אחד זה יקרה, בלי שנרגיש. תני לזה זמן בלי להאיץ. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית