היי אודי .................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2018 | 02:40 | מאת: חטוליתוש

חייבת לתקן.... לא אומר שאני הצלחתי או מצליחה לתקן.... ההודעה הראשונה שלי לא עלתה הודעה זו היא השניה..בהמשך למה שכתבתי קודם אם יצליחו להעלות אותה אולי יתבהר המצב.. מה שאני חייבת לתקן זה את המצב הנפשי שלי מול אימי בכל פעם שאני נמצאת בבית הרוחות.. ולא מצליחה... כי היא תמיד שמה את בעלה שם ובכל מקום אחר מולי ורוצה כבר לא להרגיש מה שאני מרגישה כשאני שם..פה...עכשיו למשך פרק זמן לא קצר.... שאלה ...הבית שלה עומד לבינוי פינוי..תמא 38.... אם יהרסו את הבית....האם גם הזכרונות שלי משם יהרסו ולא יהיו עוד....???? לכן רוצה לתקן...ואם לא...עם אמי לא יכולה לא מסוגלת לתקן... הדגל..ששמו..בעלה תמיד שם מתנוסס וחייבת לטפל בה אצלה בבית הטריגר הזה לא נגמר...!!! חטולית

הי חטולית, תודה על ההבהרה. לדעתי גם בניסיון לתקן יש חשיבות, בעיקר אל מול קושי וטריגרים כאלו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית