קברת את הנשיות...... ......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2018 | 19:24 | מאת: אביב 22

היא אמרה אני שתקתי אין מילים המון כאב חונק בנשמה המילים האלה קברת את הנשיות המילים האלה כואבות והכאב מחזיר את הזכרונות מחזיר את אבא איך אפשר לטפל באכילה בגוף הזה זה כואב כן ...אני קברתי את עצמי בעודי בחיים ...כדי לא להגיע לרחוב ....זר לעולם לא יבין זאת. ואודי ,אני נטע זר ....במקומות הנורמלים . זה עושה את זה כל כך קשה ...הלבד הזה .... פשוט נטע זר ...

הי אביב, קשה מאוד שחלקים שלנו קבורים. זה באמת גורם לתחושת זרות וניכור. אבל אני רוצה לקוות שגם נטע זר יכול ללמוד להרגיש חלק מ-. שייך ומחובר. לאט לאט. אודי

23/10/2018 | 01:47 | מאת: חטוליתוש

לא יודעת אם ינחם אותך אבל כתבתי כבר מזמן על קבורתי העצמית ועל קבורת הנשיות שלי שנגנבה ממני...... צודקת אהובה שמאוד קשה לשמוע את המילים האלה ממשהו אחר... אבל למעשה..האם זה לא באמת נכון ?? לא יכולה לומר כמה נשים בעולם שעוברות מסכת התעללויות ארוכות שנים כמוך וכמוני שעושות בדיוק את הדבר הזה... קוברות אץ הנשיות שלהן בתת מודע ויש לזה תוצאות אנןרקסיה .בולמיה.. נסיונות התאבדות ומה לא.... רק בזכות זה שאנחנו קוברות עצמנו בעודנו בחיים....אחרי זה מתאפשרים חיים שבהם אנחנו מצליחות להתחתן..ללדת ילדים...להקים תא משפחתי שהוא שונה מכל מה שאנחנו חווינו...מכל מה שעשו לנו... היא למעשה לא גילתה לך דבר חדש....נכון...!!! למה יקרה שאת..את מרגישה כמו נטע זר ?..מה את חושבת שאת יודעת על מי שנמצא סביבך..על רקע הילדות שלהם....מסכות לא נועדו רק לפורים אהובה הן נועדו כדי שנוכל לחיות מחדש בתוך כל אותם אלה שמסתתרים שם..לאף אחד לא כתוב על המצח מי אני ומה עברתי.... את מבינה שאת לא באמת לבד...? שכמונו ישנן/םעוד אלפים עם מסכות.... טז אץ עוס אחת מכל הכלל..כמוני וכמו כל שאר הנפגעןת/ם אוהבת אותך מאוד ואת לא לבד ולא בודדה..ולא נטע זר חטולית

24/10/2018 | 17:45 | מאת: סוריקטה

הי אביב, את כבר מכירה אותי. בשבוע שעבר הרגשתי נער. ועוד זעפן כזה, שלא מחייך בכלל. אבל אני יודעת להיראות יותר נשית, כנראה. שיער פזור, שמלה, איפור. מובן הפחד מהטיפוח הזה. ולגבי תחושת אי השייכות. נןטה להאמין שלפעמים היא שם. לא תמיד. היא מובהקת יותר בהרגשה, לדעתי, כאשר מנסים להגדיר את עצמנו באופן ייחודי ונפרד. כן יש משאלה להיות בדיוק השונה הזה. כי גם 'להיות כמו כולם' הוא מפחיד. אצלי, כזכור, הקטע של המיניות הבוגרת (ואשתמש בתיקון של אודי) קבור. בזמנו השתמשתי במילה 'מת'. שלך, סוריקטה

29/10/2018 | 09:42 | מאת: אביב 22

ואני דווקא מדמיינת אותך מאוד נשית ....בשמלה אדומה ושתי צמות .....

01/11/2018 | 07:33 | מאת: אביב 22

הי את יודעת עניתי לך כאן כשההודעות לא עלו כתבתי לך שאני דווקא מדמיינת אותך מאוד נשית גם כשאת עם כלי עבודה ועסוקה כמו גבר לדעתך....ועדין זה לא רק הלבוש ואני חושבת שאת מאוד אישה ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית