עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2018 | 06:14 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה על ימים עמוסים בטוב תודה על מי שדחף אותי לעשות את הצעד הזה תודה שאני לא מוותרת למרות שממש קשה פיזית תודה על צוות טיפולי תודה שאני מאמינה שאפשר לשנות גם אם פוחדת מאוד ומתנגדת תודה שאני מזהה את ההתנגדויות ולפחות משנה את המילים. תודה שאני עושה תהליכים תודה שאתם כאן ואני לא לבד

22/10/2018 | 09:37 | מאת: ינשוף

תודה שאת כאן אביב תודה שאני לא מוותרת תודה שאני נלחמת תודה שיש תקווה תודה על המקום הזה

22/10/2018 | 11:42 | מאת: חטוליתוש

תודה שקמתי תודה שהתפללתי תודה על תובנות... תודה שיש מי שעוזר... תודה על יחס אנושי... תודה שהתקלחתי בלי עזרה תודה שהצלחתי לנתק עצמי לשעתים..יצאתי לנשום אוויר אצלי בבית..ולארגן כמה דברים.... תודה על שפיות זמנית.... תודה על המקום... ותודה לאודי שמאפשר.. חטולית

22/10/2018 | 19:30 | מאת: סוריקטה

תודה, לא יאומן, איזה כוחות יש לי בתוך ימים לכאורה הזויים שכאלה. עם זאת, עדיין אותה הישרדות, אולי לא חדש, וזה, אולי, פחות חביב. לילה טוב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית