סוריקטה אהובה מזל טוב !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/10/2018 | 09:26 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה אהובה.. מזל טוב ליום הולדתך !!! ... האמת היא שכשקראתי את הודעתך קצת התבלבלתי... כנראה שמשהו השתבש אצלי בקשר אלייך.......?????? זכרתי ששתינו ילידות מזל עקרב... ..... אני ב 7/11 ואת ב 5/11 ... ?????? לא יודעת למה ... ????? ....... אחותי שלי ...יום הולדת ....יום הולדת זה משהו ממש מורכב....לא פשוט... יום של התחלה אך גם סיום.. טבעת נוספת לגזע העץ .. חוויות ,התנסויות נוספות.. עוד שנה... סתיו.. יום הולדת בסתיו... בתקופה בה הטבע מתחיל להתכנס פנימה.. העלים משנים צבעם ..מקבלים גוני שנהב,חום,אדמדם,בורדו.. נושרים מאבא עץ וחוזרים לאמא אדמה.. הריח החריף של האדמה הסדוקה שזועקת למים.. ואי שם רץ לו,מנתר נחליאלי קטן כמו לא רואה את המתרחש... חי את הרגע .. מצייץ ,מזמר ,שר לו שיר עליז ויודע שהמתנה שיש לנו היא את הרגע !!... ... סוריקטה אהובה, מאחלת ומברכת אותך ברגע טוב ,נעים ומספק..ועוד רגע כזה.. ועוד רגע אחד..ועוד..ועוד..ועוד..שיצטרפו לרגעים רבים של טוב,שמחה,בריאות טובה,כייף,יצירה וסיפוק... אוהבת אותך.. מאוד.. במבי.

21/10/2018 | 12:54 | מאת: סוריקטה

אנ'לא מרגישה שמחה בתאריך הזה... כאילו הייתי רוצה שידלגו עליו בלוח השנה. ואת זוכרת נכון. בשנה שעברה, נדמה לי ציינתי פה את התאריך העברי, בסתר כזה. כי הוא נשכח כזה. השנה גם אני שכחתי ממנו לגמרי סביב אירועי הבאלגן שהיה שמרגיש ששיבש לי זמנים ועוד. בין שני התאריכים הלועזי והעברי אני בין לבין. כבר בת ועוד לא בת. יסלחו לי כולם על השיבוש. זה כאילו שאיני יודעת / תופסת מתי זה חל או שאני קיימת בכלל. מוזמנים לשנוא אותי. סוריקטה

21/10/2018 | 19:15 | מאת: .במבי פצוע..

ראשית, תודה גדולה שאמרת לי שזכרתי.. כבר הרגשתי את העינוי הזה של הקול הפנימי:"נדמה לך,נדמה לך,נדמה לך במבי.." כשאת יודעת שאת זוכרת אבל קול פנימי חוזר ואומר לך שזה רק נדמה לך ואת מרגישה משוגעת לגמרי... אז תודה ענקית לך אהובה.. שנית, קראתי את מילותיה המדהימות של סנופקין ומצטרפת לכל מילה,אות ,תג את אהובה בכל מצב... את מותק ..באמת !!! במבי.

21/10/2018 | 22:14 | מאת: חטוליתוש

לשנוא אותך...?? קשקוש בלבוש... אוהבת אותך יפתי חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית