עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2018 | 04:23 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שאני אני תודה על כאבים שמעירים משינה תודה על צוות טיפולי תודה שאני מנסה תודה שזה נראה מלא תקווה תודה על המקום הזה תודה עליכם

18/10/2018 | 06:46 | מאת: אביב 22

תודה שישנתי מה שישנתי תודה על שבוע עמוס במיוחד תודה על מי שאני תודה על צעד מאוד משמעותי שעשיתי תודה שאני מבינה תודה שאני לאט לאט שוברת את הסטיגמה האישית שלי . תודה לאנשים הטובים סביבי תודה על המקום הזה תודה עליכם כולכם בואו תצטרפו אלי... זה עושה טוב לראות את הטוב ....ויש ממנו המון

18/10/2018 | 08:21 | מאת: חטוליתוש

אתמול כתבתי ולא עלה.... תןדה על הניתוח קטראקט שאמי עברה והניתוח הצליח תודה על משפחה חמה אוהבת ותומכת תודה על רגעים של זכרון תודה על שפיות בבית של אמי לא מובן מאיליו בכלל תןדה שמצליחה לעשות דברים למרות השכחה תודה על כל יום שמצליחה לקום מהמיטה ולעמוד על הרגלים גם אם נעזרת במקל הליכה תודה על הגשם השוטף המרענן ..אןויר יותר נקי תודה על מטפלת מקסימה שמטפלת באימי תודה על לבוש הולם... תודה על בריאות שהיא קומסי קומסה תודה על תקווה לימים יותר טובים תודה על המקום ותודה לאודי שמאפשר אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית