עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/10/2018 | 06:05 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי תודה על יום חדש תודה על עשייה תודה על מחשבות תודה על טכניקות שעוזרות לשרוד תודה על חלומות הם מגלים לי על מה הפחדים שלי יושבים תודה על כאבים בגוף הם דוחקים בי לטפל בגוף שלי תודה למקום הזה

10/10/2018 | 12:44 | מאת: חטוליתוש

תודה שקמתי תודה שהתרחצתי תודה שמתלבשת עדיין לבד כי מאוד קשה לי תודה שהתפללתי אפילו קצת..בגלל הראיה תודה שמסוגלת לאכול גם אם נחנקת מידי פעם... תודה שיצאתי היום לקניות בשני מקומות... חזרתי עם כאבי רגלים איומים הרגלים מסרבים עכשיו לזוז תודה על תרופות שמאפשרות לתפקד פחות או יותר.... לפעמים הרבה פחות... תודה על המקום תודה על חברות שמתיחסות... ותודה לאודי שנותן מקום להיות חטולית

10/10/2018 | 16:43 | מאת: אביב 22

נהדרת שאת למרות הכאב והקושי מאזנת .... כמה תודות ים דברים טובים 💜💛💚

11/10/2018 | 15:40 | מאת: אביב 22

תודה שכבר אמצע היום תודה על דברים שנאחזת בהם תודה על רגעי שפיות תודה על החלקים שלי שנותנים לי לנוח כשהם מגיעים תודה אני מבינה שאני הולכת לתקופה מאתגרת ואני לא מוותרת תודה שיש לי כוחות לאתגרים שהחיים מציבים לי תודה שאני רואה ונאחזת בטוב בעולם הזה תודה לכל מי שעוזר לי תודה למקום המופלא הזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית