עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/10/2018 | 09:04 | מאת: אביב 22

תודה על המקום הזה תודה גם על מקומות אחרים תודה על מי שאני תודה על פרנסה תודה שמנסה למצוא שילוב לבריאות תודה שחושבת על הגוף שלי גם אם ברתיעה אבל חושבת ומבינה תודה על מטפלת וטיפןל תודה שאני מזהה את ההרס תודה שאני מבינה היום שאני שמה מקלות בגלגלים ומנסה לעצור תודה שקמתי ואני חיה תודה עליכם כולכם

08/10/2018 | 09:07 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שלא ויתרתי תודה על תקווה תודה על מטפלת וטיפול תודה שאני מזהה בזכות הדרך שעשיתי לאן ומה קורה ואיפה אני הורסת תודה שאני עושה דברים עבורי , עבור הבריאות שלי תודה על המקום הזה תודה עליכם

08/10/2018 | 11:59 | מאת: אביב 22

תודה שאני כותבת תודות בפעם השנייה היום תודה שנמחק ואני לא מוותרת וכותבת שוב תודה שאני לא מוותרת על הטוב תודה שאני לא מוותרת על עצמי תודה על עשייה למען הגוף שלי תודה שאני מנקה מילים לא נכונות לגבי הגוף תודה על טיפול ומטפלת תודה על המקום נושמת ......כי אף אחד לא כאן בעיקר אני .....ובא לי גם לברוח רחוק מכאן בבקשה אל תשאירו אותי לבד 😊😊😊

08/10/2018 | 17:29 | מאת: חטוליתוש

תודה שהחגים כבר מאחורינו חג שבת חג שבת.....היה יותר מידי קשה תודה שהיה מה לאכול בחגים כולם.... כי היו אורחים כל החגים תודה שבמאמצים גדולים הצלחנו...זה כולל את בעלי שיחיה... תודה על שאביב מדרבנת אותי כל פעם מחדש לחשוב על מה כן יש להודות ולא רק להתלונן ח ח ח 😇אביב..רק בזכותך... תודה שאת קיימת .... בהמון אהבה חטולית

08/10/2018 | 19:55 | מאת: סוריקטה

אני לא רוצה להגיד תודה. חוץ מלומר תודה שיש כאן ת'עץ הזה. אני רוצה לכעוס. ולצעוק. ולצרוח. ולבעוט. (בפועל, אגב, אני רק שותקת והאצבעות מקלידות, אבל גם זה משהו). סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית