אחרי החגים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2018 | 19:44 | מאת: שירי1

היי, אז החגים עברו והשיגרה חוזרת... קשה לחזור לשיגרה, עמוס ולחוץ מאוד... אבל אין ברירה, חייבים לחזור למסלול. הטיפול ממשיך... יש פגישות שקשה לי שם ולא נעים ויש פגישות שההרגשה בהן כל כך נעימה... קצת כמו לנחות לתוך שמיכת פוך רכה ונעימה... עדיין לא פשוט לי לדבר ויש לא מעט דברים שאני מתקשה לאמר... אבל הוא נותן תחושה שזה בסדר והוא לא מלחיץ, לפחות בשלב הזה... ונראה לי שבאמת אכפת לו... מקווה שאני לא טועה ושלא אתאכזב שוב... תודה...

04/10/2018 | 09:24 | מאת: סוריקטה

הי שירי, מן הסתם, במציאות, ישנן תמיד אכזבות. זה בסדר אם תהיינה כאלה. לאט לאט לומדים את השלם והלא מושלם. הוא גם הרבה יותר יפה. ונותן משמעות לרגש האהבה והקשר. סוריקטה

04/10/2018 | 13:33 | מאת: חטוליתוש

מאמינה שאת לא טועה ושבאמת אכפת לו.... ולגמרי בסדר שאת לוקחת לך את הזמן שאת צריכה כדי לפתוח דברים..... נותן הרגשה נעימה ביותר בהצלחה !! חטולית

04/10/2018 | 19:36 | מאת: שירי1

תודה בנות יקרות...

הי שירי, גם אני מקווה. שמח שאת נותנת צ'אנס. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית