באתי לכאן כי...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2018 | 22:14 | מאת: ינשוף

אני מנסה לאחז בכם בין הטיפולים אני כל כך עייפה מלשרוד ולהלחם על חיי. פותחים דברים בטיפול ונשארת לבד להתמודד. הראש מתפוצץ לי מרוב שאני מפעילה כל כך הרבה אנרגיה להחזיק את כולם ביחד ..לשאר נוכחת..לתפקד..

03/10/2018 | 13:08 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה כמה טוב עשית שבאת... ברור שאחרי כל התקופה של החגים העמוסים שלא היו קלים אז גם בטיפול לא קל אחרי הכל את אחראית עליהם נכון.... ובטוח שלא קל להחזיק אותם במקום שלהם מצטערת שככה את מרגישה מתוקה מקווה מאוד שעכשיו הדברים יתחילו להרגע וגם את תוכלי להיות קצת יותר בשליטה עליהם בלי כל הלחץ שעברת חיבוק גדול עד אלייך מתוקה חטולית

03/10/2018 | 21:49 | מאת: ינשוף

תודה על המילים

04/10/2018 | 07:23 | מאת: סוריקטה

הי ינשופים, כשכל האנרגיות מנותבות להישרדות ולניסיונות חיבור - כן, כנראה שזה גוזל המון. ואת יודעת, נראה שאת מצליחה, ובעיניי, שווה את זה. עם הזמן יש סיכוי שהמאזנים ישתנו. איחולי רגיעה יחסית, סוריקטה

הי ינשוף, אנו כאן, בהחלט אפשר להיעזר בנו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית