האם התאבדות זה הפתרון???????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2018 | 16:37 | מאת: כוכבית 999

לא יודעת עוד כמה זמן אוכל לסבול את זה,בא לי לקפוץ מהגג!

03/10/2018 | 13:13 | מאת: חטוליתוש

לעולם התאבדות אינה פותרת שום בעיה..... מנסיון שלי..... נסי למצוא מישהי / קרוב אלייך שתוכלי לשפוך אל ליבך..... תוכלי אולי לקבל יעוץ בטלפון ..1202☆ תרצי אולי לשתף כאן מה מביא אותך לחשוב על התאבדות.... שום גורם או אדם אינו ראוי שתתאבדי בגללו תמיד אפשר למצוא מוצא לבעיות איתך חטולית

04/10/2018 | 09:36 | מאת: סוריקטה

הי כוכבית, תוכלי לתת יותר מילים? סיפור רקע של הכרות? מעט פירוט? האם את נעזרת בטיפול? סוריקטה

שלום כוכבית, לרוב התאבדות היא פתרון לא טוב, כי היא לא פותרת כלום ומשלמים עליה בחיים. כדאי לזהות מה הבעיה שדורשת פתרון ולהתאים לה מענה יעיל יותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית