למישהי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/05/2001 | 20:02 | מאת: אורה

עניתי לך בעמוד הקודם אני הולכת הביתה עכשיו, חברים הזמינו אותי להקרנה מיוחדת של "הסיפור שאינו נגמר" שיהיה לי ולכולם ערב מהנה אורה

30/05/2001 | 22:23 | מאת: מישהי

כמעט פספסתי את ההודעה שלך... טוב שהפנית אותי לעמוד הקודם. המון תודות...נעים לשמוע שהצלחתי לחדור ללב. אני כותבת, לרוב, מנסיוני האישי, הכואב לפעמים... את ודאי יודעת, כמי שמתמודדת בעצמה עם הפרעת אכילה. ולפעמים אני כותבת "מהבטן", בלי לחשוב, בלי לתכנן - - -פשוט כי כל כך מכאיב לפעמים לראות את השתקפות הדיכאון, הפחד והייאוש בחייהם של אנשים...איכשהו, זה מוחשי הרבה יותר מאשר השתקפותם בחיי שלי. אנחנו מתחברות בסקאלת הפרעות האכילה... אני חושבת שיש עוד נושאים רבים המקשרים בינינו. נדמה לי שהמכתבים שלי דיברו אלייך לא בזכות "הקטעים האנטי-אנורקטיים" (ככך אני מכנה אותם), או לפחות לא רק בזכותם. בכלל, נדמה לי שההבדל בין ההפרעות שלנו אינו הבדל תהומי: אמנם הסימפטומים שונים, אך אני מאמינה שהפחדים מאיבוד שליטה (מוצדקים או לא), הבדידות, הבושה וחוסר היכולת לשתף מישהו בסבל, הדיכאון, הייאוש... אלו משותפים לנו, ולכל הסובלים מהפרעת אכילה. (ואולי לכל הסובלים מבעיה נפשית כלשהי?). מה שרציתי לומר הוא, שבעיני הבסיס לתקשורת הוא המחוייבות להשתפר, להחלים- ואחת היא לי מהי ההפרעה ממנה סובלים! אני מודה שעד כה לא עקבתי אחרי ההודעות שלך בפורום, יש לי עדיין כמה עכבות המונעות ממני לקרוא הודעות שאינן ממוענות אליי, אלא אם כן כתבו אותן - או שאלו תגובות שנכתבו בעקבות הודעות של- אנשים עמם אני מתכתבת (אביב, ללה ושרון בעיקר, לפעמים פולי וג'קי). בכל מקרה, עכשיו כשאני יודעת שזה בסדר מצידך, אני אשמח לעקוב, לשתף ולהשתתף, ולהיות חלק פעיל במסע הארוך הזה, לגילוי וקבלה עצמית. אז... עכשיו, כששתינו עמדנו בתנאי הדיל, הגיע הזמן לחתום על עסקה חדשה: תמיכה הדדית, ברגעים הקשים והמייאשים - כמו גם באלו השמחים והמרגשים - במסע ההחלמה שלנו? אני אשמח להיות שם אתך, לראות אותך מעפילה, בצעדים מדודים אך נחושים, עד לכיבוש הפסגה ...

31/05/2001 | 09:20 | מאת: אורה

אוהבת אותך המון זה כל הכיף אני חושבת בפורום, ההצצה לעולמם הפנימי של אחרים, זו הסיבה שאני כל-כך אוהבת את תחום הפסיכולוגיה, העולם הנפשי של אנשים אחרים (וגם של עצמי) זה הדבר שמעניין אותי יותר מכל. כך שלי אין עכבות בנושא ואולי אני טיפה מציצנית, לא לצד הרע. כאשר יש לי תשובות לשאלות שאנשים כאן מעלים, אז אני רושמת אותן. הדילים שלך מאד מוצאים חן בעיני, מבטיחה לקיים את החלק שלי בהסכם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית