צריכה שתהיו איתי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/09/2018 | 18:45 | מאת: אביב 22

היום קצת מציפה לא יודעת איך לכתוב מבלי לחשוף את עצמי טעויות העבר רודפות אותי לא במחשבה במציאות המטפלת בחופש ואין במי להאחז חייבת לעשות הכל להישאר אסופה ולא להתנתק יש לי כל כך הרבה לאבד את האמת זה המקומות הכי לא הוגנים בתוצאות הפגיעה הזו ....מאסר עולם לכל החיים ......

27/09/2018 | 07:29 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אנ'לא חווה אותך כמציפה פה. חשוב לשמור על מה שיש. מחוויותיה של סוריקטה בשבוע שעבר. וייתכן שאלה כללי משחק קצת אחרים כשיש מה להפסיד. איתך, סוריקטה

27/09/2018 | 12:06 | מאת: ינשוף

אביב יקרה כאן איתך אוהבת אותך מקשיבה ויושבת ליידך מחזיקה לך את היד בעדינות את לא לבד

27/09/2018 | 22:29 | מאת: חטוליתוש

אביבוש מאמי אני כאן איתך ולידך מחבקת אותך ברכות ...... אוספת אותך שלא תתנתקי בהמון אהבה חטולית

הי אביב, טעויות הן לא רק מקור לרדיפה, הן גם מקור ללמידה. חשוב לזכור זאת. אנחנו אנשים שונים אחרי שאנו טועים. חכמים יותר (או לפחות עם פוטנציאל כזה). תשמרי על עצמך, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית